Підвищення ефективності логістики закупок підприємства в умовах цифровізації - Хахалєв, Микита Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі проаналізовані основні особливості закупівельної діяльності підприємства в умовах цифровізації. Визначені і проаналізовані основні методи управління закупками, проведено порівняння змісту логістичного управління закупівельною логістикою та закупівлями матеріальних ресурсів. Після проведення аналізу було запропоновано оптимізувати обсяги закупок окремих ресурсів підприємства і впровадити автоматизовану систему управління закупівлями APS SMART SRM, що є продуктом українського виробництва.
Keywords: логістика закупок; цифровізація; закупівельна діяльність; автоматизація; оптимізація