Дослідження кутів сходження коліс при різних швидкостях руху автомобіля - Вербицький, В. Г.; Щербина, А. В.; Вербицкий, В. Г.; Verbitskу, V. G.; Shcherbyna, A. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Представлено математичну модель колісного вузла з урахуванням його жорсткості та в якому колесо встановлено з кутом сходження. Отримано функціональну залежність зміни кута сходження від швидкості руху автомобіля та досліджено стійкість даної системи.
Исследование углов схождения колес при разных скоростях движения автомобиля
Іnvestigation of тое-in wheel at a different vehicle speed
Keywords: автомобіль; колесо; кут сходження; автоколивання; стаціонарний режим; автомобиль; колесо; угол схождения; автоколебания; стационарный режим; vehicle; wheel; toe-in; self-oscillations; stationary mode; 629.113