Геодезичні роботи при створенні проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Козелецького району Чернігівської області - Миколенко, Євгеній Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи виконано: – аналіз та характеристика району проєктування геодезичних робіт з землеустрою; – розглянуті питання технології виконання геодезичних робіт при створенні проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок; – проєктування геодезичного забезпечення проєкту землеустрою; – створені матеріали землевпорядного проєктування; – складені планово-картографічні матеріали щодо відведення земельних ділянок.
Keywords: земельна ділянка; проєкт землеустрою; геодезичні роботи; кадастрова зйомка; кадастровий план; тахеометричне знімання