ПРОГРАМНО-АПАРАТНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ІНЖЕКТОРНИМ ДВЗ - Бороденко, Ю. М.; Cєрікова, О. А.; Бороденко, Ю. Н.; Серикова, Е. А.; Borodenko, Y.; Serikova, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Розглянуто етапи створення та апробації програмно-апаратного забезпечення лабораторного практикуму для підвищення ефективності практичної підготовки фахівців у галузі автомобільної електроніки.
ПРОГРАММНО-АППАРАТНЫЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЯ ХАРАКТЕРИСТИК СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ ИНЖЕКТОРНЫМ ДВС
HARDWARE-SOFTWARE COMPLEX FOR RESEARCH OF INJECTOR ICE CONTROL SYSTEM PERFORMANCES
Keywords: система автоматичного керування; програмно-апаратний комплекс; діагностичний адаптер; чіп-тюнінг; система автоматического управления; программно-аппаратный комплекс; диагностический адаптер; чип-тюнинг; automatic control system; hardware-software complex; diagnostic adapter; chip-tuning; 629.113.066