Удосконалення технологічного процесу перевезення бакалії при обслуговуванні клієнтури «Козуб продукт» на маршруті Полтава - Хмельницький - Богачов, Олексій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, які займаються міжміськими автомобільними перевезеннями. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: маршрутизація; міжміські перевезення; навантаження-розвантаження; собівартість перевезень