Аналіз умов руху та розробка заходів з їх покращення при розробці проєкту капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка з км 64+450 до км 65+950 - Ель Кадауі, Сальма (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: визначення характеристики ділянки автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка з км 64+450 до км 65+950 та району її розташування; аналіз методів оцінки умов руху та оцінку умов руху на існуючій ділянці автомобільної дороги, проектування поздовжнього і поперечного профілю ділянки автомобільної дороги Н-07 з км 64+450 до км 65+950; розробку заходів з підвищення безпеки руху на проектованій ділянці автомобільної дороги; конструювання та розрахунок міцності нежорсткого дорожнього одягу; проектування водовідвідних споруд для поверхневого водовідводу; аналіз умов руху після реалізації розроблених проектних рішень.
Keywords: безпека руху; дорожній одяг; організація руху; поздовжній профіль; поперечний профіль; коефіцієнт аварійності