Проєкт відновлення мосту в Донецькій області з застосуванням сучасних технологій - Гура, Вікторія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Розглядається проект відновлення мосту в Донецькій області з застосуванням сучасних технологій. У першому розділі виконується огляд та аналіз сучасних технологій що застосовуються при будівництві та визначено перспективні напрямки руху для відновлення споруди. В другому розділі наведено аналіз існуючої конструкції мосту, що постраждала внаслідок військових дій. Третій розділ включає нормативні вимоги проектування та обґрунтування рішень по відновленню мосту. В п’ятому розділі розглядається проект відновлення мосту , технології та послідовність виконання робіт. Шостий розділ демонструє обрані технології та деталі їх застосування для відновлення споруди. Наведено приклади по застосуванню різних видів опалубки та риштувань фірми PERI та використання одно направленої вуглецевої тканини MapeWrap C Uni-AX 600 для підсилення мостової споруди.
Keywords: автодорожній міст; відновлення; опалубка; сучасна вуглецева тканина; риштування