Автоматизація робочого місця оператора автотранспортного підприємства - Соколов, Василь Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Для реалізації поставленої мети був проведений аналіз функціональних обов'язків оператора автотранспортного підприємства. У роботі показано що на оператора автотранспортного підприємства покладені обов'язки ведення великої кількості паперової документації, частина якої складається з документів з тією, що повторюється або змістовною частиною, що не сильно змінюється. В ході роботи була запропонована структура автоматизованого робочого місця і складений алгоритм роботи АРМ.
Keywords: автотранспортне підприємство; системи управління базами даних; база даних; запит