Розробка технології виготовлення теплих асфальтобетонних сумішей на спінених бітумах на асфальтобетонному заводі - Коваленко, Іван Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі обрані необхідні матеріали, розраховані рецепти асфальтобетонних сумішей, розраховано параметри складського господарства асфальтобетонного заводу і його енергетичні потреби. Розроблено технологічну схему виробництва асфальтобетонних сумішей на спінених бітумах та виконано техніко-економічне обгрунтування прийнятої технології.
Keywords: спінений бітум; синтетичний віск; технологічні температури; технологічна схема; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон