Безпілотні багатоцільові транспортні засоби: сучасні технології - Ніконов, О. Я.; Кулакова, Л. Є.; Полосухіна, Т. О.; Чернишов, В. О.; Никонов, О. Я.; Кулакова, Л. Е.; Полосухина, Т. О.; Чернышов, В. О.; Nikonov, O. J.; Kulakova, L. Ye.; Polosukhina, T. O.; Chernishov, V. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Досліджено сучасні технології розроблення безпілотних багатоцільових транспортних засобів. Визначено концептуальні переваги і недоліки безпілотних багатоцільових транспортних засобів.
Беспилотные многоцелевые транспортные средства: современные технологии
Self-driving multipurpose vehicles: modern technologies
Keywords: безпілотні транспортні засоби; робототехніка; мехатроніка; телематика; беспилотные транспортные средства; робототехника; мехатроника; self-driving vehicles; robotics; mechatronics; telematics; 629.36:004.8