Дослідження моделей управління будівництвом мостів за допомогою календарного та мережевого планування. Ч. 1 - Вербицький, Кирило Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Зроблено аналіз сучасних методів управління проектами, відповідних програмних засобів. Виконані дослідження можливостей комплексу Microsoft Project для створення календарних і мережевих графіків будівництва мoстів. Виконано порівняння результатів календарного та мережевого планування робіт на прикладі конкретного багатопрогонового мосту.
Keywords: управління проєктами; кaлендaрне плaнувaння; мережеве планування; Microsoft Project; BIM - технoлoгії; сервіс BIMPLUS