Розробка віртуальних лабораторних робіт моделей дорожніх машин за допомогою пакета national instruments labview. Частина 1. Асфальтобетонний завод - Хачатрян, В'ячеслав Варданович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Основними результатами дипломної роботи є розробки в середовищі LabView, що у змозі моделювати зазначені технологічні процеси, хоча й у самому грубому наближенні. Власне основна мета роботи – показати реальну можливість розробляти різноманітні схеми віртуальних інструментів саме в дорожній галузі виконана. Представляється можливим використовувати приведених розробок в наступ-них напрямках: - Проведення лабораторних робіт на моделях зі зміною основних параметрів технологічного циклу. - Проведення досліджень поводження системи при будь-якому широкому ді-апазоні варіювання параметрів. - Деталізація віртуальних инструментів з метою адекватного опису процесів, що відбуваються. - Проведення експериментальних досліджень на моделях машин.
Keywords: мови програмування; labview; абз; охорона праці; віртуальна лабораторія; економічна ефективність