Підвищення ефективності автомобільних перевезень рослинних олій у сполученні Україна – Польща через ПП «Краківець-Корчова» - Бабамурадов, Атабек (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, що займаються автомобільними перевезеннями у міжнародному сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: експеримент; міжнародні перевезення; обсяг перевезення; тайм-слотування; час перевезення