Підвищення якості ущільнення асфальтобетонного покриття при ремонті вул. Велика Панасівська на ділянці від вул. Лозовської до вул. Довголевського в м. Харкові - Біленець, Юрій Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуті дефекти та причини зниження експлуатаційних властивостей дорожніх покриттів міських доріг та особливості дорожньо-ремонтних робот у міських умовах; організація та технологія ущільнення дорожніх покриттів міських доріг; запропонована технологія та організація робіт з з ремонту.
Keywords: ремонт; автомобільна дорога; міська дорога; дефекти; експлуатаційні властивості; дощеприймальний колодязь; бортовий камінь; асфальтобетонне покриття; контроль якості; охорона праці; охорона навколишнього середовища