МЕТОДИКА УСУНЕННЯ ДИНАМІЧНОГО ДИСБАЛАНСУ РОТОРА - Яцун, В. В.; Дарієнко, В. В.; Скриннік, І. О.; Дариенко, В. В.; Скрынник, И. О.; Yatsun, V.; Dariyenko, V.; Skrynnik, I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Запропоновано методику усунення динамічного дисбалансу ротора за допомогою пасивних автобалансирів.
МЕТОДИКА УСТРАНЕНИЯ ДИНАМИЧЕСКОГО ДИСБАЛАНСА РОТОРА
METHODS TO ELIMINATE THE DYNAMIC IMBALANCE OF ROTORS
Keywords: автобалансир; динамічний дисбаланс; методика зрівноважування; динамический дисбаланс; методика уравновешивания; auto-balancer; dynamic imbalance; method of balancing; 621.863.2