Оцінювання ефективності діяльності підприємства - Кондращенко, Павло Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі проаналізовано існуючі підходи до оцінки ефективності діяльності, досліджено результати діяльності ТОВ «Транспортний консалтинг» та розроблено методичний підхід щодо вдосконалення цього процесу на основі використання матричного методу. Запропоновано рекомендації з підвищення ефективності діяльності ТОВ «Транспортний консалтинг», оцінено їхні потенційні наслідки для діяльності підприємства.
Keywords: оцінка ефективності; діяльність підприємства; управління ефективністю; стійкий розвиток