Розробка додаткового обладнання для пневмоколісного бульдозера з метою підвищення його функціональності в підйомно-транспортних роботах - Каст, Едуард Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – конструкція пневмоколісного бульдозера. Мета дослідження – розробити малогабаритне додаткове устаткування з розширеними можливостями для пневмоколісного бульдозера. Виконано огляд конструкцій відвалів бульдозера, наведені порівняльні характеристики. У результаті аналізу запропоновано технічне рішення, яке й було розроблено і розраховано в проекті.
Keywords: відвал; бульдозер; гідроциліндр; вузли