Облік грошових коштів підприємства на рахунках у банку - Грищенко, Таміла Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Досліджено теоретичні аспекти обліку грошових коштів, окреслено характеристику підприємства та здійснено аналіз його господарської діяльності, висвітлено питання організації ведення бухгалтерського обліку у ПрАТ «Асфальтобетонний завод «АБ СТОЛИЧНИЙ», розроблено пропозиції щодо удосконалення організації обліку грошових коштів на рахунках у банку.
Keywords: грошові кошти; первинні документи; синтетичний облік; аналітичний облік; рахунок у банку