Розробка поста з ТО та Р ходової частини легкових автомобілів на СТО - Криганов, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – ходова частина легкового автомобіля. Мета роботи – зниження витрат на ТО і ТР ходової частини легкових автомобілів. Метод дослідження – розрахунково-аналітичний. У дипломному проекті проведено технологічний розрахунок з метою визначення можливості організації поста діагностики та ремонту ходової частини легкових автомобілів. Проведено техніко-економічний аналіз запропонованих рішень. Виконано підбір діагностичного обладнання та ремонту ходової частини. Розроблені технологічні інструкції діагностування та обслуговування ХЧ автомобіля. Запропоновані способи по удосконаленню окремих деталей ХЧ.
Keywords: ходова частина; діагностика; несправності; дослідження; поліпшення