Особливості діагностування та технічного обслуговування підвіски автомобіля - Боренко, Микита Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі магістра були розглянуті наступні актуальні питання: методи діагностики підвіски та амортизаторів легкового автомобіля, аналіз діагностичних параметрів підвісок, стандарти та патенти в області дослідження і діагностування підвісок легкових автомобілів, моделювання змушених коливань двомасової системи в системі Simulink.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; МЕТОДИ ДІАГНОСТУВАННЯ; ДІАГНОСТИКА ПІДВІСКИ; АМОРТИЗАТОР; ПАТЕНТ; МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ; ДВОМАСОВА СИСТЕМА