МОДУЛЬНО-РЕЙТИНГОВА СИСТЕМА ОЦІНКИ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ: ПРОБЛЕМИ ТЕСТУВАННЯ - Костіна, Людмила Леонідівна; Нікітін, Валентин Іванович; Саппа, Жанетта Володимирівна; Нестеренко, Володимир Олексійович; Костина, Людмила Леонидовна; Никитин, Валентин Иванович; Саппа, Жанетта Владимировна; Нестеренко, Владимир Алексеевич; Kostina, L.; Nikitin, V.; Sappa, Zh.; Nesterenko, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
Розглянуто питання складання та практичного використання тестів, розраховано вірогідності випадкового отримання правильних відповідей. Показано, що ймовірність випадкового вибору правильної відповіді низька тільки для складних завдань.
МОДУЛЬНО-РЕЙТИНГОВАЯ СИСТЕМА ОЦЕНКИ ЗНАНИЙ СТУДЕНТОВ: ПРОБЛЕМЫ ТЕСТИРОВАНИЯ
MODULE-RATING SYSTEM OF STUDENTS KNOWLEGE EVALUATION: PROBLEMS OF TESTING
Keywords: тестування; ймовірність; математичне очікування; середнє квадратичне відхилення; тестирование; вероятность; математическое ожидание; среднее квадратичное отклонение; testing; probability; mathematic expectation; average quadric deviation.; 378.147