Удосконалення ТО та Р системи охолодження двигунів легкових автомобілів - Приходько, Іван Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проаналізував систему охолодження ДВЗ автомобіля, навів перелік можливих причин її несправності та методи їх усунення, провів дослідження зміни працездатності системи охолодження ДВЗ автомобілів в умовах експлуатації. Був зроблений аналіз безпеки життя та діяльності людини на станції технічного обслуговування, необхідні інструкції заходів безпеки при роботі.
Keywords: АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ; СТАНЦІЯ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ; СИСТЕМА ОХОЛОДЖЕННЯ УСТАТКУВАННЯ