Синтез системи керування дистанцією між автомобілями - Біньковська, А. Б.; Binkovska, Anzhela (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В умовах високої щільності руху незабаром після ввімкнення режиму регулювання швидкості автомобіля водієві доводиться гальмувати, щоб витримати дистанцію до інших учасників руху, які використовують змінну швидкість. Застосування в системі регулювання швидкості автомобіля функції підтримки дистанції сприяє комфортному керуванню автомобілем і знижує ймовірність виникнення стресової ситуації.
Synthesis of the system for controlling the distance between vehicles
Keywords: дистанція; проектування схеми; система керування; закон керування; контроль; автомобіль; синтез; distance; scheme design; control system; control law; control; car; synthesis; 004.9; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.99.0.123