Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей з дослідженням впливу наявності полімеру на динамічні показники асфальтобетонів на асфальтобетонному заводі - Маляр, Юрій (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В магістерській роботі представлені результати експериментальних даних фізико-механічних властивостей асфальтополімербетонів, деформаційні (реологічні) властивості асфальтополімербетонів з вмістом полімеру Кратон 1101 - 3 %. Розроблена технологія виробництва асфальтобетонних сумішей на асфальтобетонному заводі в м. Кременчук Полтавської обл.
Keywords: асфальтобетонні суміші; асфальтобетони; полімер Кратон; асфальтополімербетонні суміші; бітум; технологія