ПРАВО НА БЕЗПЕЧНУ І ЗДОРОВУ ПРАЦЮ В СИСТЕМІ СТАНДАРТІВ МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРАЦІ - Гусєв, А. М.; Гусев, А. Н.; Husev, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто основні принципи і права в галузі охорони праці Міжнародної організації праці, зокрема захист прав і свобод працівників у сфері праці, право на безпечні та здорові умови праці. Обґрунтовано необхідність системного підходу до управління охороною праці на національному рівні.
ПРАВО НА БЕЗОПАСНЫЙ И ЗДОРОВЫЙ ТРУД В СИСТЕМЕ СТАНДАРТОВ МЕЖДУНАРОДНОЙ ОРГАНИЗАЦИИ ТРУДА
THE RIGHT FOR SAFE AND HEALTHY WORK IN THE SYSTEM OF STANDARDS OF INTERNATIONAL LABOUR ORGANIZATION
Keywords: міжнародні трудові стандарти; безпечна праця; здорова праця; система управління охороною праці; международные трудовые стандарты; безопасный труд; здоровый труд; система управления охраной труда; international labour standards; safe labour; healthy work; system of labour safety management; 331.104