ВИЗНАЧЕННЯ ДИНАМІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВИМІРЮВАЛЬНИХ КАНАЛІВ ТИСКУ - Полярус, О. В.; Коваль, А. О.; Бровко, Я. С.; Полярус, А. В.; Коваль, А. А.; Polіarus, O.; Koval, A.; Brovko, Ya. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Запропоновано метод визначення динамічних характеристик вимірювальних каналів тиску на основі обробки реалізацій випадкових процесів на виході датчика тиску.
ОПРЕДЕЛЕНИЕ ДИНАМИЧЕСКИХ ХАРАКТЕРИСТИК ИЗМЕРИТЕЛЬНЫХ КАНАЛОВ ДАВЛЕНИЯ
DETERMINATION OF DYNAMIC CHARACTERISTICS OF MEASURING PRESSURE CHANNELS
Keywords: вимірювальний канал тиску; динамічні характеристики; вимірювальна лінія; датчик диску; измерительный канал давления; динамические характеристики; измерительная линия; датчик давления; measuring pressure channel; dynamic characteristics; measuring line; pressure sensor; 621.3.089