Аналіз впливу підсилення діафрагмових прогонових будов на їхню просторову роботу - Бережна, К. В.; Краснов, С. М.; Berezhna, K.; Krasnov, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Для аналізу просторової роботи прогонових будов, зведених відповідно до ТП 56, створено скінченно-елементні моделі з огляду на сумісну роботу, використовуючи сталеві наклади. Розглянуто всі варіанти прольотів та габаритів типового проекту та два варіанти підсилення. Наведено аналіз впливу підсилення балок на їхню просторову роботу.
Analysis of the effect of reinforcement of diaphragm spans on their spatial work
Keywords: діафрагмові прогонові будови; підсилення; скінченно-елементна модель; зведена жорсткість; графіки прогинів і згинальних моментів; diaphragm spans; reinforcement; finite element model; reduced stiffness; graphs of deflections and bending moments; 624.21; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.93.0.93