Застосування композитної арматури при виконанні робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Р-61 Батурин – Конотоп – Суми на ділянці км 32+000 – км 52+000 - Покотиленко, Микола Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено, що армування асфальтобетонних шарів дорожнього одягу гратками з композиційної арматури під час виконання ремонтних робіт впливає на підвищення несучої здатності дорожнього покриття, розроблено технології та організації виконання робіт з ліквідації ямковості та тріщин, поточного та капітального ремонтів автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт. поточного та капітального ремонтів автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт.
Keywords: гратки з композиційної арматури; армування асфальтобетонних шарів; дорожній одяг; шар покриття; поточний ремонт; капітальний ремонт