ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПАТ «НВК-ГАЛИЧИНА» ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ АКТИВОВАНОГО МІНЕРАЛЬНОГО ПОРОШКУ - Солодкий, С. Й.; Гримак, О. Я.; Сідун, Ю. В.; Ільницький, З. М.; Солодкий, С. Й.; Гримак, О. Я.; Сидун, Ю. В.; Ильницкий, З. М.; Solodkyi, S.; Hrymak, O.; Sydun, Yu.; Ilnitsky, Z. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Досліджено можливість застосування продуктів виробництва ПАТ «НВК-Галичина» для активації мінеральних порошків, призначених для асфальтобетонних сумішей. Доведено, що завдяки активації мінерального порошку можна зменшити витрату в’яжучого в асфальтобетоні з одночасним покращенням його фізико-механічних властивостей.
ИССЛЕДОВАНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ ПРОДУКЦИИ ПАО «НПК-ГАЛИЧИНА» ДЛЯ ИЗГОТОВЛЕНИЯ АКТИВИРОВАННОГО МИНЕРАЛЬНОГО ПОРОШКА
INVESTIGATION OF THE EFFICIENCY OF THE SCIENTIFIC-PRODUCTION-COMPANY GALYCHYNA PRODUCTS FOR PRODUCTION OF ACTIVATED MINERAL POWDER
Keywords: мінеральний порошок; активатор; витрата бітуму; асфальтобетон; минеральный порошок; активатор; расход битума; асфальтобетон; mineral powder; activator; bitumen content; asphalt concret; 691.168