Розгляд електронного тахеометру Leica TS03 5″ R500 та апробування на місцевості - Ханчич, Богдан Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Електронні тахеометри на даний момент є найбільш універсальними геодезичними приладами. Дана бакалаврська робота присвячена розгляду електронного тахеометра Leica TS03 5″ R500. В ході дипломного проектування були вирішенні наступні задачі: – було проаналізовано сучасні електроні тахеометри; – було проаналізовано нормативну базу; – було розглянуто будову електронного тахеометру Leica TS03 5″ R500, приведення у робоче положення, створення нового проекту, введення установок станції, орієнтування, програми «Зйомка», «Розбивка» і «Базова лінія»; – було розглянуто аспекти охорони праці.
Keywords: електронний тахеометр; Leica TS035″R500; зйомка; розбивка; базова лінія