Модернізація інфраструктури автостанцій у контексті розвитку транспортних послуг - Шевченко, Олена Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Теоретична значущість роботи полягає у розробці концептуального підходу до формування стратегії модернізації інфраструктури автостанцій, який враховує фактори зовнішнього середовища, соціальні очікування та тенденції розвитку транспортних послуг в сфері пасажирських автомобільних перевезень. Практична значущість роботи – отримані в ході дослідження результати можуть бути використані як аналітична база для залучення інвестицій при підготовці бізнес-планів для реконструкції автостанцій, обґрунтуванні доцільності муніципального фінансування, при участі в програмах міжнародної технічної допомоги у сфері сталого транспорту.
Keywords: пасажирські перевезення; автостанція; інфраструктура; модернізація; транспортні послуги; стратегія; розвиток