Застосування методу аналізу ієрархій для порівняння текстових редакторів - Золотарьов, Вадим Анатолійович; Zolotaryov, Vadym (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розроблено процедуру порівняння текстових редакторів методом аналізу ієрархій. П’ять текстових редакторів порівнювалися за десятьма критеріями відповідно до 5-бальної шкали. Складено матрицю пріоритетів і проведені розрахунки для виявлення найкращого текстового редактора.
Application of hierarchy analysis for comparing text editors
Keywords: текстовий редактор; матриця пріоритетів; метод аналізу ієрархій; 629.341; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.96.0.45