Спосiб оброблення холоднокатаної тонколистової сталi, призначеної для холодного штампування - Д'яченко, Свiтлана Степанiвна; Дощечкiна, Iрина Василiвна; Татаркiна, Iрина Сергiївна; Пономаренко, Iгор Володимирович; Лобанов, Вiктор Костянтинович (My University, 2015)
Спосіб оброблення холоднокатаної тонколистової сталі, призначеної для холодного штампування, який містить бомбардування низькоенергетичними іонами титану та структурне перетворення поверхневого шару сталевого виробу, який відрізняється тим, що дію бомбардування низькоенергетичними іонами спрямовують на поверхню холоднокатаного сталевого листа товщиною 0,4-2 мм, при цьому відношення площі поверхні до об'єму листа перевищує 1, а бомбардуванню піддають по черзі кожну сторону листа за 1 цикл протягом 1 хв.
Keywords: металургiя