НАПРАВЛЕНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ТЕРМОВ’ЯЗКОПРУЖНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ АСФАЛЬТОБЕТОНУ - Мозговий, В. В.; Мозговой, В. В.; Mozhovyi, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Запропоновано регулювати термомеханічні властивості асфальтобетону відповідно до умов його роботи в конструкції дорожнього одягу. Для цього використовуються критерії граничного стану і сучасні наукові положення теорії твердих тіл. Показано можливість використання теорії термов’язкопружності й кінетичної теорії міцності твердих тіл для регулювання довговічності і термомеханічних властивостей асфальтобетону.
НАПРАВЛЕННОЕ РЕГУЛИРОВАНИЕ ТЕРМОВЯЗКОУПРУГИХ СВОЙСТВ АСФАЛЬТОБЕТОНА
TARGETED REGULATION OF THERMOVISCOELASTICITY PROPERTIES OF ASPHALT-CONCRETE
Keywords: асфальтобетон; довговічність; міцність; термов’язкопружні властивості; асфальтобетон; долговечность; прочность; термовязкоупругие свойства; asphalt concrete; durability; strength; thermoviscoelasticity properties; 625.85