Створення технології контролю технічного стану автомобілів в життєвому циклі - Горошко, Роман Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою роботи є удосконалення методу моніторингу технічного стану автомобілів в життєвому циклі. Об'єктом дослідження є процес удосконалення методу моніторингу технічного стану автомобілів в життєвому циклі. Предметом дослідження є перевірка взаємодії системи моніторингу технічного стану автомобілів в умовах інтелектуальних транспортних систем. В першому розділі дипломної роботи кратко розглядаються основні поняття і моделі повного життєвого циклу систем і об’єктів. Представлено опис послідовності всіх фаз і етапів існування об’єктів від задуму та появи («народження») до зникнення («відмирання»). В другому розділі виконано Удосконалення технології контролю технічного стану автомобілів в життєвому цикл. Сформовано основні функціональні можливості віртуального ПАТ з експлуатації автомобільного транспорту «ХНАДУ - ТЕСА». В третьому розділі виконано практичну реалізацію системи керування технічною експлуатацією автомобілів в рамках ITS.
Keywords: життєвий цикл; інформаційна підтримка виробів; автомобіль; системи контролю технічного стану; моніторинг; інформаційні системи ідентифікації.