Оцінка умов руху та розробка заходів з організації руху на ділянці автомобільної дороги Лубни - Миргород - Опішня КМ 0+000 – КМ 9+900 в Полтавській області - Апанасенко, Костянтин Федорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі складено загальну характеристику району розташування ділянки автомобільної дороги. Поведено аналіз методів оцінки безпеки руху. Проведено розрахунок та аналіз показників безпеки руху, а також розрахунок показників екологічної безпеки ділянки автомобільної дороги. Розроблено заходи по підвищенню безпеки руху. та визначено економічну ефективності запропонованих заходів.
Keywords: розробка заходів з організації дорожнього руху; автомобільна дорога; інтенсивність руху; швидкість руху; відстань видимості; безпека руху; організація дорожнього руху