УДОСКОНАЛЕННЯ ВИКЛАДАННЯ КУРСУ «ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ» ЗА РАХУНОК ЗАСТОСУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Сєріков, Я. О.; Сериков, Я. А.; Serikov, J. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Наведено приклад розроблених електронного підручника «Основи охорони праці» та спеціалізованої програми для тестового контролю знань з дисципліни «Основи охорони праці» для студентів, які навчаються за професійним напрямом «Електротехніка». Навчально-методичне забезпечення розроблене з можливістю застосування в системі дистанційної освіти.
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ПРЕПОДАВАНИЯ КУРСА «ОСНОВЫ ОХРАНЫ ТРУДА» ЗА СЧЕТ ПРИМЕНЕНИЯ КОМПЬЮТЕРНЫХ ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ
TEACHING IMPROVEMENT OF THE COURSE IN FUNDAMENTALS OF OCCUPATIONAL SAFETY DUE TO APPLICATION OF IT TECHNOLOGIES
Keywords: інформаційні технології; дистанційна освіта; охорона праці; информационные технологии; дистанционное образование; охрана труда; information technologies; distance education; occupational safety; 389.321.9