Винесення в натуру меж земельної ділянки Харківського національного автомобільно-дорожнього університету по вул. Ярослава Мудрого 25 у м. Харків. Частина 2. Винесення в натуру меж земельної ділянки для експлуатації та обслуговування корпусів - Білоконь, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: вибір засобів вимірювального геодезичного обладнання і аналіз їх функціональних можливостей для виконання винесення меж землекористування ХНАДУ, аналіз нормативно-правового забезпечення щодо вимог безпеки та охорони праці під час виконання геодезичних розмічувальних робіт на місцевості, винесення в натуру меж землекористування ХНАДУ, визначення похибки результатів розмічування на місцевості.
Keywords: геодезичні розмічування; далекомір; план; прямокутні координати; тахеометр