Підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Харків – Золочів – КПП «Олександрівка» на ділянці км 27+733 – км 62+976 - Штангей, Максим Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі виконана оцінка транспортно-експлуатаційної якості автомобільної дороги й обрані ділянки проведення робіт. Приведено розробки по технології робіт з зимового утримання, поточного дрібного, поточного середнього і капітального ремонтів. Для поточного дрібного ремонту запропоновано використання відфрезерованої асфальтобетонної суміші. На ділянках поточного середнього ремонту в проекті передбачено влаштування тонкошарового покриття дорожнього одягу з литої емульсійно-мінеральної суміші. У проекті для влаштування асфальтобетонного покриття запропонований асфальтоукладач VОGELE SUPER 1800.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатація; утримання; ремонт; дорожній одяг; організація робіт; коефіцієнта забезпеченості розрахункової базової швидкості