Підвищення експлуатаційного стану автомобільної дороги Суми – Полтава– Олександрія на ділянці км 244+655 – км 255+000 - Подтикан, Андрій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведена оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки провадження робіт. Приведено розробки за технологією робіт з зимового утримання, ямко-вого, поточного і капітального ремонтів.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційні стан; зимове утримання; технологія; аварійні роботи; поточний ремонт; капітальний ремонт; дорожня розмітка