Електромагнiт клапана керування форсунки - Абрамчук, Федiр Iванович; Бовда, Олександр Михайлович; Грицюк, Олександр Васильович; Врублевський, Олександр Миколайович; Денiсов, Олексiй Валерiйович (My University, 2011)
Електромагніт клапана керування форсунки, що містить якір, пружину та котушку, розташовану у магнітопроводі з магнітом’якого матеріалу, який складається з ізольованих одна від одної частинок, який відрізняється тим, що до нього додатково включено магнітотвердий матеріал у кількості 5-10 %, частинки якого попередньо зорієнтовані у напрямку дії силових ліній магнітного поля і також ізольовані одна від одної.
Keywords: двигуни автомобiльнi, внутрiшнього згоряння