Формування системи логістичного менеджменту транспортних послуг підприємства - Мазепа, Вікторія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано заходи щодо формування системи логістичного менеджменту транспортних послуг підприємства, а саме: - визначені складові системи логістичного менеджменту транспортних послуг підприємства і сформовано систему логістичного менеджменту підприємства; - визначені сучасні напрямки удосконалення системи логістичного менеджменту підприємства - проведений аналіз логістичних витрат, дана оцінка ефективності управління логістичними витратами та проведено аналіз ефективності логістичного менеджменту підприємства; На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо впровадження системи логістичного менеджменту на КВП «КОМУНАЛЬНИК».
Keywords: логістичний менеджмент; система логістичного менеджменту; ефективність управління; діаграма Ганта