Сучасні методи організації планування і управління будівництвом мостів за допомогою теорії графів - Романовський, Олексій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Виконано аналіз перспективних напрямів покращення планування та управління будівництвом мостів. Розглянуто приклад розрахунку графів, приклади моделей такого типу. Розглянуто роль стратегічного планування, його особливості для ринкових умов. Показано значення застосування ризик-менеджменту для складних зовнішніх умов. Наводяться види та схеми мережевих планів.
Keywords: мости; будівництво; планування; управління; граф; мережева діаграма; ризики