Сучасні технологічні процеси ремонтних робіт мостової споруди на р. Латорипя а/д Київ - Чоп Тішив - Тютченко, Марія Геннадіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Основними задачами є виконання комплексу робіт по реконструкції мосту, а саме – обстеження існуючого мосту, проведення інженерно-геодезичних вишукувань, вивчення інженерно-геологічних та інженерно- гідрологічних умов зазначеної ділянки, з метою отримання необхідних та достатніх матеріалів для обґрунтування проектування об’єктів з урахуванням раціонального використання і охорони геологічного середовища, прийняття основних проектних рішень та розробка конструкцій, організація та виконання будівельних робіт.
Keywords: міст; реконструкція мосту; інженерно-гідрологічні умови; інженерно-геодезичні вишукування; охорона геологічного середовища; розробка конструкцій; виконання будівельних робіт