МОДЕЛЮВАННЯ ЛОГІСТИЧНИХ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ - Шинкаренко, В. Г.; Ананко, І. М.; Ананко, И. Н.; Shynkarenko, V.; Ananko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2014)
У сьогоднішніх умовах одним із найважливіших завдань автотранспортного підприємства є скорочення рівня витрат та економія ресурсів за умови забезпечення певного рівня надання послуг. Цього можливо досягти за рахунок оптимізації бізнес-процесів логістики. У статті отримало подальший розвиток методичне забезпечення поліпшення логістичних бізнес-процесів на АТП шляхом використання інструментів імітаційного моделювання для їх проектування та визначення їх вартості, базуючись на методиці ABC. Використання запропонованої методики у практичній діяльності дозволяє визначити джерела логістичних втрат та обґрунтовано ухвалювати рішення щодо їх усунення.
МОДЕЛИРОВАНИЕ ЛОГИСТИЧЕСКИХ БИЗНЕС-ПРОЦЕССОВ
MODELING LOGISTIC BUSINESS-PROCESSES
Keywords: логістика; бізнес-процеси логістики; проектування; оцінка витрат; реінжиніринг; оптимізація; логистика; бизнес-процессы логистики; проектирование; оценка затрат; реинжиниринг; оптимизация; logistics; logistic business processes; modeling; costs reduction; reengineering; optimization; 658:656