Ризики диверсифікації господарської діяльності підприємства - Донець, Л. І.; Пруднікова, Г. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
У статті розглянуто причини виникнення ризиків диверсифікації господарської діяльності підприємства, проведено аналіз факторів, що впливають на їх появу, запропоновано системний підхід до причин виникнення та очікуваних наслідків ризиків в залежності від стадії реалізації стратегії диверсифікації господарської діяльності підприємства.
Keywords: ризики; стратегія; диверсифікація; системний підхід; причини виникнення; наслідки; marks; strategy; diversification; systems approach; the reasons of origination; consequence; 330.131.7