Технологія та організація експлуатаційного утримання автомобільної дороги М-22 Полтава-Олександрія на ділянці км 5+000 - км 29+000. Частина 3. Ремонти та підвищення безпеки руху - Боцян, Іван Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Визначені перелік робіт для забезпечення безпечного переміщення транспортного потоку, визначені конкретні елементи дороги, що потребують виконання робіт, місця проведення робіт; розроблено технологію та організацію виконання робіт з влаштування горизонтальної розмітки, заміни дорожніх знаків, визначені об’єми для проведення робіт з ліквідації ямковості асфальтобетонного покриття гарячою асфальтобетонною сумішшю та пневмо-струменевим методом, проведено порівняння вартісних показників при проведенні робіт.
Keywords: Автомобільна дорога; експлуатаційний стан; утримання; пневмо-струменевий; емульсія; асфальтобетон