Оцінка ефективності впровадження ресурсозберігаючих проєктів при виробництві асфальтобетонних сумішей - Дробот, Карина Юріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проведено аналіз сутності процесу ресурсозбереження, розглянуто проблеми використання ресурсного потенціалу в дорожньо-будівельній галузі та оцінено ефективність впровадження ресурсозберігаючих проєктів в дорожньо-будівельній галузі.
Keywords: ресурсозберігаючі проєкти; асфальтобетонна суміш; комплексна оцінка