Конспект лекцій з дисципліни «Альтернативні технології в технічній експлуатації автомобілів» : для магістрів : спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» - Волков, В. П. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Викладено основи технічної експлуатації автомобілів з альтернативними джерелами енергії. Розглянуто втілення в технічну експлуатацію автомобілів інформаційних технологій у середовищі інформаційних транспортних систем. Розглянуто приклади розроблених в ХНАДУ інформаційних програмних комплексів для моніторингу та оцінки технічного стану транспортних засобів. Призначений для магістрів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт.
Keywords: технічна експлуатація; автомобіль; альтернативні джерела енергії; інформаційні технології; транспортні системи; технічний стан; транспортні засоби; моніторинг; 629.3.05