Технологія та організація робот з експлуатаційного утримання і ремонту авто-мобільної дороги Херсон – п.г.т. Станіслав на ділянці км 26 + 000 - км 40 + 000 - Дем'яненко, Артем Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведена оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки провадження робіт. Приведено розробки за технологією робіт з зимового утримання, ямкового, поточного і капітального ремонтів.
Keywords: Автомобільна дорога; експлуатаційний стан; зимове утримання; технологія; аварійні роботи; поточний ремонт; капітальний ремонт; дорожня розмітка; контроль якості